eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPoradyFirmaKadry / Wynagrodzenia / BHP › Jadalnie w pracy


2016-09-18 01:11 autor: olazębala90

1 685 odsłon

Jadalnie w pracy

Witam,

pracodawca ma obowiązek zapewnić pracownikom posiłki profilaktyczne, postanowił skorzystać z usług firmy cateringowej.

Czy jadalnia musi spełniać wymagania dla jadalini typu I, II, III?

[ porady z tej kategorii ]

UDZIELONE ODPOWIEDZI

  • 2016-09-19 09:34 autor odpowiedzi: Monika Rucka-Peryt

    W przypadku posiłków profilaktycznych jadalnie typu III

    Zapraszam na mój blog www.behapowcy.pl Polecam www.mirp.pl

    Oceń odpowiedź 0 0

    skomentuj | odpowiedz


DODAJ ODPOWIEDŹ:

Powiadom mnie emailem, gdy ktoś jeszcze odpowie na to pytanie

ZOBACZ PODOBNE PYTANIA

Publikowane w serwisie porady mają charakter edukacyjny i nie mogą być traktowane jako profesjonalne konsultacje dotyczące konkretnych przypadków. Redakcja ani wydawca serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za skutki wykorzystania zamieszczanych porad.



Porady - pytania i odpowiedzi

Podobne artykuły

Szukaj pytań i odpowiedzi



Zadaj pytanie

Nie możesz znaleźć odpowiedzi? Zadaj pytanie w kategorii Kadry / Wynagrodzenia / BHP

Eksperci radzą

Ostatnio udzielone odpowiedzi

Tematy

Poprzednie pytania